Custonext
B2B leadgeneratie

Growth Marketing van A tot Z

Is jouw onderneming toe aan meer inzicht, een duidelijk plan en meetbare groei door online marketing? In 6 maanden leggen we het fundament voor de groei van jouw organisatie. We starten met een funnel van begin tot eind. Experimenteren tot die effectieve groei oplevert. Daarna schalen we op.

Growth Marketing van A tot Z

Projecten uitgevoerd voor

CTB
Salesboard
Quotation Factory
Visionplanner
Inhoud op een rij

Dit is wat je krijgt met het Growth Marketing Programma

Wanneer jouw organisatie start met het groeiprogramma, is het doel om online succes te realiseren. Dit is niet van de één op andere dag geregeld. Resultaat boeken met marketing en sales is veel werk en vereist commitment. De eerste 6 maanden bouwen we hieraan, maar het duurt even voor dit de eerste klanten oplevert. We maken geen beloftes die we niet kunnen waarmaken.

Bepaling van de stand van zaken

In één dag analyseren we je commerciële proces van a tot z. We stellen hier een rapport over op, wat de baseline is om toekomstige resultaten te vergelijken. Onderwerpen die we behandelen zijn strategie, campagnes, content, processen, team, systemen, data en inzicht.

Goed verhaal

Overtuig met je Productpagina

Overtuigende teksten zijn essentieel voor het succes van elke campagne. Ze moeten ervoor zorgen dat de lezer overtuigd raakt van het nut of de voordelen van een product of dienst. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over je boodschap en de manier waarop je die overbrengt. Wij zorgen dat je productpagina het verhaal vertelt waar je jouw doelgroep mee overtuigt.

Overtuig met je Productpagina
Gevonden worden via Google
On-page SEO

Gevonden worden via Google

On-page SEO is het optimaliseren van je website om hogere posities in de zoekresultaten van Google te krijgen. Hiervoor focus je op zaken als de titel, beschrijving, url en metadata van je pagina's. Ook is het belangrijk dat je website goed geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik en dat er regelmatig nieuwe content wordt geplaatst. Wij zorgen dat je site gevonden wordt via Google, op relevante zoektermen.

Online Advertising

Google Ads en Linkedin Ads

We richten advertentiecampagnes in op Google Ads en LinkedIn Ads, en optimaliseren lopende campagnes. Door gebruik te maken van Google Ads ben je in staat bent om gericht reclames te tonen aan potentiële klanten, onder andere op basis van zoekgedrag.

LinkedIn Ads is een uitstekend kanaal om gericht te adverteren op professionals. Door middel van LinkedIn Ads kan je doelgroepen specifiek targetten op basis van functie, branche, locatie of andere criteria. Daarnaast biedt LinkedIn Ads de mogelijkheid om je berichten te delen met een grote doelgroep en zo meer potentiële klanten te bereiken.

Google Ads en Linkedin Ads

Account Based Marketing: dé manier om je nichemarkt te bereiken

In dit webinar leer je alles over Account Based Marketing (ABM), hoe deze tactiek wordt gebruikt binnen de Growth Marketing strategie en waarom het een uitstekende oplossing is voor bedrijven in nichemarkten.

Communiceer slimmer en efficiënter
Marketing Automation

Communiceer slimmer en efficiënter

Door gebruik te maken van Marketing Automation software, kan je gemakkelijk en snel berichten versturen naar jouw doelgroep, met de juiste boodschap op het juiste moment. Daarnaast kan je ook gemakkelijk rapportages genereren over jouw campagnes, zodat je altijd inzicht hebt in de resultaten ervan.

We optimaliseren de tool die je gebruikt of richten HubSpot voor je in.

Analytics

Zorg voor inzicht en stuur op data

Als je geld uitgeeft aan marketing, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de effectiviteit van je uitgaven. Welke kanalen presteren het beste en waarom? Wie is je doelgroep en wat beweegt hen? Maar bovendien wil je weten wat de impact is van jouw campagnes op de verkoop. Wij zorgen voor inzicht in bezoekersgedrag en de effectiviteit van campagnes.

Zorg voor inzicht en stuur op data
Verbeter samenwerking tussen marketing en sales
Focus op resultaat

Verbeter samenwerking tussen marketing en sales

De samenwerking tussen marketing en sales is belangrijk is voor het succes van je bedrijf. Door marketing en sales goed te laten samenwerken, kan er een efficiënte machine ontstaan die ervoor zorgt dat leads worden gegenereerd en vervolgens benut.

Er zijn verschillende manieren waarop marketing en sales kunnnen samenwerken: door elkaars doelstellingen beter in kaart te brengen, door elkaar feedback te geven over hoe eerdere campagnes zijn verlopen of door elkaar advies te geven over hoe leads het beste kunnen worden benut. We helpen hierbij door de werkprocessen goed op elkaar af te stemmen.

Ontdek Growth Marketing

Growth marketing kan jou helpen om je doelen beter en sneller te bereiken. Wil je weten of dit bij jouw organisatie past? We vertellen je graag meer!

In het kort

Groeiprogramma van 6 maanden

Ingericht proces van A tot Z

Vanaf €2.500 per maand

Loading...

Dit doen we

ExpertiseGrowth MarketingAccount Based MarketingOvertuigende B2B Productpagina

Informatie

Contact
YouTube
Custonext

© 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Voorwaarden