Alles over

voor de groei van jouw B2B organisatie

done is better than perfect

Wat ik leerde van bijna twee jaar ondernemen

Bijna twee jaar geleden startte ik als ondernemer en dat is, eerlijk waar, niet altijd hoe ik het voor me zag. Het stemmetje in mijn hoofd dat zegt “Bart, dit is niet goed genoeg” is meestal een drive om te verbeteren. Maar soms ook een blokkade om dingen te doen.

Lees verder »
mautic 3 update komt eraan! - Custonext Marketing Bureau

Mautic 3 komt eraan!

Begin februari dit jaar zal Mautic een update krijgen waardoor het klaar is voor de toekomst. Er werd al een tijd gesproken over de enorme update die nodig was. Sinds de overname van Mautic door Acquia in 2019 is er veel veranderd in het toekomstbeeld van Mautic. Waar de community al een tijdje rustiger leek te worden, gaf de overname van het Drupal moederbedrijf een stevige zet in de juiste richting. Wat dit voor jou kan betekenen, lees je hier.

Lees verder »
marketingcampagne maken

Marketing campagne, van (geen) idee naar uitvoering in 5 stappen

Veel problemen in de marketing zijn terug te herleiden naar één gezamenlijke oorzaak: onderlinge samenhang. Er is onvoldoende zicht op het gewenste resultaat, niet of nauwelijks gedefinieerd wie de doelgroep is en er worden veel te ad hoc beslissingen genomen. Dit artikel helpt je met het maken van een marketing campagne in 5 stappen.

Lees verder »
grip op je pijplijn

Grip op je pijplijn? grip op groei!

Veel bedrijven missen grip op hun commerciële proces, waardoor de aandacht wordt gericht op de verkeerde leads en verkoopkansen volledig over het hoofd worden gezien. Van deals die wel binnengehaald worden, kan eigenlijk niet worden verteld welke invloed marketing hierop heeft gehad of zelfs wanneer het eerste contact was. Herkenbaar?

Lees verder »